JamJamFeestjes biedt verschillende workshops voor kinderfeestjes of andere partijen, om kinderen op een leuke manier bezig te houden. Deze workshops kunnen naar eigen wens worden samengesteld.

Om de keuze voor u te vereenvoudigen zijn er drie basisworkshops samengesteld. Deze kunt u combineren, maar eventueel ook uitbreiden. De basisworkshops staan hieronder beschreven en gaan door met een minimaal aantal deelnemers van 6 kinderen. Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij.

[one_half]

Driegangen lunch of diner maken

In deze workshop gaan de kinderen aan de slag om een complete lunch of een volledig diner te maken. Ze maken een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Niet alleen zijn ze bezig in de keuken om iets lekkers te bereiden, ook de opmaak van het bord en de tafel krijgt aandacht. Bij deze workshop wordt de groep in drie kleinere groepjes verdeeld en houdt ieder groepje zich bezig met één gang. Bij het serveren kunnen de kinderen dan aan elkaar vertellen wat ze hebben gemaakt.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en kost 17,50 euro per deelnemend kind.[/one_half] [one_half_last]

Workshop hapjes maken

De kinderen gaan hun eigen kookschort personaliseren met textielstiften en gaan dan aan de slag om 5 verschillende hapjes te maken. De workshop duurt tussen de 2,5 en 3 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De startprijs is 15 euro per deelnemend kind en de zelfgemaakte kookschorten mogen de kinderen houden.

De definitieve prijs is afhankelijk van het soort hapjes dat gemaakt gaat worden en eventuele afwijking van de tijdsduur van de workshop.[/one_half_last] [one_half]

Creatieve middag

Kinderen zijn bij deze workshop kort bezig met knutselactiviteiten, mini donuts maken en deze vervolgens versieren of lekkere drankjes mixen. Deze workshop is vooral heel leuk als kinderen om beurt even komen meedoen of als er sprake is van een kinderopvang tijdens een ‘grote mensen feest’. Ze kunnen komen binnenlopen wanneer ze willen en weer even stoppen als ze geen zin meer hebben. Ideaal voor op communiefeesten, bruiloften of andere gelegenheden. Ook deze workshop is te combineren met bovenstaande workshops. Denk hierbij aan cupcakes versieren met aansluitend een knutselactiviteit.

Prijs, duur en aantal kinderen in overleg.
[/one_half][one_half_last]

Workshop cupcakes versieren

De kinderen gaan hun eigen kookschort personaliseren met textielstiften en vervolgens cupcakes en koekje versieren om deze later mee naar huis te nemen. De workshop duurt tussen de 2 en 2,5 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

De prijs voor deze workshop is 12,50 euro per deelnemend kind en ook de zelfgemaakte kookschorten mogen de kinderen houden.
[/one_half_last]

Alle bovenstaande workshops kunnen worden aangepast en aangeboden worden in een bepaald thema. Dit uiteraard in overleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *