Kinderfeestje?

Je kent het vast wel, als ouder zijnde. Je kleine is jarig en wil een leuk feestje met liefst héél veel vriendjes. Maar aan creativiteit ontbreekt het of er is gewoonweg geen tijd om alles te organiseren. En wat moeten de kids eten?

Misschien komt er wel een communiefeest, bruiloft of ander feest aan waar je zou willen dat de aanwezige kinderen een creatieve en leuke manier hebben om de middag door te brengen.

JamJam Feestje

De oplossing:

Ik lever kant en klare pakketten met knutselactiviteiten inclusief de recepten en ingrediënten om de kinderen een hele middag creatief bezig te houden. Ze kunnen op een gemakkelijke en veilige manier hun eigen hapjesbuffet klaarmaken. Kinderen vinden het namelijk heerlijk om creatief bezig te zijn. Met eigen handen iets maken en direct het resultaat zien! En het mooiste is dat ze alles zelf mogen opeten!

De pakketten kunnen op verzoek in een bepaald thema worden uitgevoerd en naar eigen believen worden uitgebreid. Ieder gerechtje heeft een duidelijk recept en is dus stap voor stap beschreven. Ik ga meestal uit van hapjes die zonder het gebruik van vuur of oven gemaakt kunnen worden, maar ook hier is een uitbreidingsmogelijkheid voor de iets ouderen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar het concept!