[one_half]

Workshop koken voor de ouders

De kinderen leren in deze workshop hoe een driegangen diner er uitziet. Iedere les nemen we en gang onder de loep en maken we van iedere gang twee of drie varianten. Dan stellen we aan de hand van de gegeven keuzes een menu samen dat wordt gemaakt voor de ouders. Ouders kunnen zich inschrijven om het diner van de kinderen te komen proeven. We komen vier keer bij elkaar. De eerste drie lessen gaan we steeds 1 gang uitproberen, de laatste bijeenkomst maken we een heel diner en komen de ouders na afloop eten. Iedere samenkomst duurt twee uur. Het diner van de ouders is niet in deze tijd inbegrepen. De workshop is geschikt voor kinderen van 6 tot 12. Ik werk met minimaal 6 en maximaal 12 kinderen.

De kosten zijn €12,50 per kind, per workshop. De ouders kunnen mee-eten voor 5 euro per ouder.
[/one_half][one_half_last]

Workshop hapjes maken

In deze workshop wordt het maken van hapjes en een bijpassend buffet aangeleerd. De workshop bestaat uit drie delen. Het deel behandelen we hartige hapjes, het tweede deel maken we zoete hapjes en de derde keer maken we een buffet van gecombineerde hapjes. De ouders kunnen aan het eind van deze laatste les komen kijken en proeven wat de kinderen hebben gemaakt en geleerd. De workshop is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. We werken minimaal met zes kinderen en maximaal met 15. Iedere bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

De kosten per kind, per workshop zijn €12,50 euro.
[/one_half_last][one_half]

Creatieve middag

Kinderen zijn bij deze workshop kort bezig met knutselactiviteiten, mini donuts maken en deze vervolgens versieren of lekkere drankjes mixen. Deze workshop is vooral heel leuk als kinderen om beurt even komen meedoen of als er sprake is van een kinderopvang tijdens een ‘grote mensen feest’. Ze kunnen komen binnenlopen wanneer ze willen en weer even stoppen als ze geen zin meer hebben. Ideaal voor op communiefeesten, bruiloften of andere gelegenheden. Ook deze workshop is te combineren met bovenstaande workshops. Denk hierbij aan cupcakes versieren met aansluitend een knutselactiviteit.

Prijs, duur en aantal kinderen in overleg.
[/one_half][one_half_last]

Voorlichtingen over gezonde voeding

Ik geef ook leuke, interactieve lessen van ongeveer een uur. Deze lesjes gaan over de schijf van vijf en hoe je deze kunt gebruiken om gezond te eten. De kinderen krijgen leuke receptjes mee naar huis om daar uit te proberen. De bedoeling van deze les is om de kinderen bewust te maken van de schijf van vijf en wat dit precies inhoudt. Hoe kunnen kinderen gezond eten, wat is wel goed voor ze en welke dingen zijn minder gezond zijn onder andere dingen die besproken worden. Aan het eind van de les mogen de kinderen zelf een fruit smoothie maken. Deze les is geschikt voor kinderen van 4 tot 12.

De kosten zijn voor uur zijn €50, alles inclusief.
[/one_half_last][one_half]

Workshop cupcakes versieren

De kinderen gaan hun eigen kookschort versieren (dat ze uiteraard ook mogen houden), maken minidonuts en versieren een cupcake om mee naar huis nemen. De workshop duurt tussen de 2 en 2,5 uur en is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De workshop gaat door met minimaal 6 kinderen.

De prijs voor deze workshop is €12,50 euro per deelnemend kind.
[/one_half]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *